Niels van Santen

Wie is Niels van Santen,
Als
geboren Bliek woon ik inmiddels ruim 40 jaar in Gorinchem. Ik ben  getrouwd en de vader van drie jonge kinderen.

Ik ben trots op Gorinchem. Het was voor mij een fijne stad om in op te groeien. Veel zaken waren voor mij altijd vanzelfsprekend. In mijn jeugd heb ik daar niet altijd bij stilgestaan. Maar nu ik ouder word, doe ik dat wel meer en zie ik nog meer de mooie elementen van de stad. Gorinchem is namelijk een prachtige vestingstad met regio functie, waar allerlei voorzieningen prima voorhanden zijn.

Dagelijks leven     
Ik ben eigenlijk econoom. Na mijn studie Economie aan de Erasmus Universiteit ben ik voor het grootste deel actief geweest in de IT en de verkoop van software in verschillende markten. Dat doe ik nog steeds, op dit moment in de financiƫle markt.

Ik houd ervan om en potje te zaalvoetballen, series te kijken en lekker met de hond te wandelen.

VVD 
Ik ben opgegroeid in een liberaal gezin. Dat is ook iets waar ik zelf achtersta, iedereen moet vrij kunnen zijn om zich te kunnen ontplooien op de manier die ze graag willen. Verder vind ik het fijne aan de VVD dat het niet alleen lokaal is. Zeker in de regionaal verband heb je korte lijnen en kan je daardoor goed de samenwerking opzoeken.

Hart voor Gorinchem: toekomst van de stad          
Een aantal jaar geleden wilde ik meer mijn steentje bijdragen aan de zorg voor Gorinchem. En ik wilde er aan bijdragen dat alle kinderen ook kunnen blijven opgroeien in een mooie en leefbare stad. Dit is dan ook de voornaamste reden dat ik destijds verkiesbaar heb gesteld voor de gemeenteraad van Gorinchem en mij nu ook inzet voor onze stad.