Attie Mager

Wie is Attie Mager

Ik woon ruim 25 jaar in Gorinchem. En ben  geboren in Rotterdam, opgegroeid in Wezep, op school gegaan in Zwolle, (af)gestudeerd in Utrecht en via Rotterdam in Gorinchem terecht gekomen. Ik heb rechten en communicatiewetenschappen gestudeerd. Ik ben getrouwd en heb twee dochters en een zoon, die met veel plezier in Gorinchem zijn opgegroeid.

 

Dagelijks leven

Ik werk als strategisch communicatieadviseur bij de gemeente Vijfheerenlanden. Het raadswerk is een mooie manier om actief verbonden te zijn met Gorinchem. Naast het raadswerk en ik enthousiast Rotary-lid, met elkaar de Rotary Santa Run organiseren is een terugkerend festijn in onze stad. In mijn vrije tijd heb ik mijn gezellige kookclub, rondjes e-gym en onderhoud ik oude & nieuwe vriendschappen.

 

VVD

Ik ben ervan overtuigd dat de liberale waarden bijdragen aan een betere maatschappij. Neem je verantwoordelijkheid, wees verdraagzaam en houd de sociale rechtvaardigheid in het oog, koester en verdedig onze vrijheid. In het dagelijks leven is gelijkwaardigheid mijn leidraad.

 

Na jarenlang lidmaatschap, deed ik in 2010 voor de eerste keer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Gorinchem. Als trekker van de campagne en nummer 6 op de lijst kwam ik in de raad.

 

Zowel in 2014 als 2018 was ik lijsttrekker en vervolgens 8 jaar fractie voorzitter van VVD-Gorinchem in de gemeenteraad. Voor de verkiezingen in 2022 sta ik op nummer 2 en ben ik de beoogd wethouders kandidaat.

 

Hart voor Gorinchem: algemeen belang & VVD-netwerk

Ik vind het belangrijk dat het gemeentebestuur van Gorinchem er voor alle inwoners is en dat we  altijd een zuivere afweging maken tussen het algemeen belang en het belang van een (kleine) groep of individu.

 

Als lokale VVD hebben we een goede relatie met andere gemeenten en een sterk netwerk in de regio. Er zijn korte lijnen met zowel provincie als rijk in Den Haag. We zetten dit netwerk dusdanig in , dat Gorinchem hier profijt van heeft.

 

Gorinchem is een vestingstad, waar gewoond en gewerkt wordt met respect voor historie. We wonen echter niet in een open luchtmuseum, dus meegaan met de tijd en flexibiliteit is gewenst. Ik zie veel mogelijkheden in het uitdragen van ‘mooiste vestingstad’  en in het ontwikkelen van woonlocaties. De leefbaarheid van onze fijne stad staat daarbij voorop.