Jeff Collee

Wie ben je? 

Ik ben Jeff Collée en ben in 1979 in Gorinchem geboren aan de Langendijk en tot op heden in Gorinchem blijven wonen, met een voorliefde voor wonen in de binnenstad, waar ik nu woonachtig ben. Ik werk meer dan 10 jaar in de Cybersecurity branche en ben in november 2019 bij de VVD-fractie gestart als fractieassistent.


Waarom de gemeente politiek in? 

Ik merkte bij mezelf een sterke mening over hoe het in de gemeente georganiseerd is en kon me dan opwinden over zaken, zoals parkeren, de verkeersdoorstroming of hoe met (historische) gebouwen werd omgegaan. In plaats van roepen aan de zijlijn wilde ik een onderdeel zijn van de gemeente politiek en daarin een rol innemen en mee-doen om Gorinchem beter te maken. 


Wat zijn je ambities in de huidige raadsperiode?

Ik wil me eerst oriënteren op wat er speelt bij de gemeente en de belangrijkste onderwerpen zijn die bepalend zijn voor de toekomst van de stad. Mijn interesses liggen in het gebied van mobiliteit, parkeren, evenementen, veiligheid, innovatie en de vesting in relatie tot de historische uitstraling & toerisme. Ik wil graag kijken of ik daar een bijdrage kan leveren, al sluit ik niet uit in de breedte actief te zijn, omdat de gemeente Gorinchem natuurlijk over meer gaat dan deze onderwerpen. 


Wat wil je graag met de inwoners van Gorinchem delen? 

We wonen in een geweldige stad, met een mooie ligging, het bruist van de ondernemerschap en biedt veel potentie. Zaak is om in te zien waar verdere potentie in de toekomst ligt en deze te benutten. Daar wil ik me samen met de inwoners van Gorinchem voor inzetten.